Mar 07 2015

BUNYOLS DE VENT

Published by admin a las 5:23 pm under POSTRES

Ingredients:

1/4 de l de llet
200 g de farina
140 g de mantega o margarina
6 ous
raspadura de llimona
1 pols de sal
1 pols de sucre

Preparació
Posem la llet al foc juntament amb la mantega, el pols de sal i el pols de sucre. En el precís moment que arrenqui el bull, tirem la farina i apaguem el foc. Afegim la raspadura de llimona (veurem que queda un xic agrumollat) i seguim remenant fins que quedi tan fi com sigui possible. Ho deixem refredar i, a continuació, hi afegim els ous sencers un a un. Al començament veurem que ens costa molt, però si els seguim remenant comprovarem com aconseguim que quedi una pasta fina. Omplim d’oli una cassola fonda o una fregidora i amb una cullereta tirem petites porcions de massa de bunyol. Si està ben remenada la massa, els bunyols girem ells mateixos. Convé que en posem pocs cada vegada, ja que augmenten molt de mida i massa junts no es podrien girar. Després els espolsem amb sucre fi o sucre mòlt.

bunyols_febrer_2013

bunyols
Comments are closed at this time.