Abr 22 2009

ELS MILLORS PLATS DE L’ÀVIA REMEI

Published by admin a las 6:57 pm under .AL CALAIX


Els millors plats de l’Àvia Remei

Trucs i recomanacions

Remei Ribas Aguilera

Sinopsi:
En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins a les postres, hi ha nous plats que no s’havien publicat mai en cap dels meus receptaris. Receptes casolanes i d’elaboració senzilla; algunes de preparació més elaborada per als que tenen més estona per passar a la cuina i també d’altres per als dies de festa per quedar bé davant dels convidats. En els “Consells de l’Àvia Remei sobre fruites i verdures”, hi ha unes petites recomanacions per a la utilització d’aquests aliments naturals a la cuina, per treure el màxim profit dels productes de la terra que formen part de la nostra dieta diària, amb consells saludables.

Preu: 23.80€ ISBN: 978-84-9791-431-4
Nombre de Pàgines: 132 (totes a color) Nombre d’il·lustracions: 61
Mides: 24 x 22,5 cm
Comments are closed at this time.

Trackback URI |