Abr 20 2009

CARGOLS AMB ESCAMARLANS

Published by admin a las 4:20 pm under AMANIDES I ENTRANTS

Ingredients

cargols
escamarlans
1 ceba grossa
oli, sal, pebre negre
pebre vermell dolç
1 tomàquet
1 tros de xocolata negra
ametlles torrades
herbes aromàtiques (farigola, sejolida…)
julivert
1 got petit de vi blanc sec

Preparació

Rentar els caragols i posar-los en una olla amb aigua fins que arrenqui el bull, llavors els traurem i els canviem d’aigua neta. S’ha de repetir aquesta operació tres cops en total. Després posar-los una altra vegada a l‘olla amb aigua neta, sal i herbes aromàtiques. Els bullim molta estona, aproximadament 1 hora i mitja. Els escorrem i els reservem a l´escorredora.

En una cassola amb una mica d´oli hi posem els escamarlans nets, els hi donem un tomb i els reservem a part. Tallem la ceba el més petita possible i la deixem que s´enrosseixi. Després afegim el tomàquet triturat i un pols de pebre negre i que faci un tomb.

Tirar els caragols a la cassola i un raig de vi blanc sec. Tot seguit els escamarlans. Si queda poc suc hi tirem una mica d´aigua. Fem una picada d´alls , una mica de xocolata i ametlles torrades. Deixar que faci xup-xup i li tirem julivert trinxat per sobre.
Trackback URI | Comments RSS

Deja un comentario