Mar 12 2009

ÀVIA REMEI

Published by admin

Nascuda a Mataró (El Maresme) , ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha intervingut en programes de la televisió de Mataró i ha col.laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, i per Jordi Tenas, a Ona Catalana. Ha intervingut en programes especials de COM Ràdio i RAC1, on ha estat entrevistada per Sílvia Cóppulo i Ramon Pellicer, entre altres. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero. Actualment, realitza un programa de cuina per a televisions locals, i imparteix cursos i conferències en diverses biblioteques i entitats culturals.

Ha publicat La cuina de l’Àvia Remei (2001), que ja és un referent entre els llibres de cuina, Plats i secrets de l’Àvia Remei (2003), que continua la seva tasca divulgadora de la cuina tradicional catalana, L’Àvia Remei talla el bacallà (2006), amb més de cent cinquanta receptes amb aquesta salaó, i juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar! (2006), adreçat als més petits.

Ha rebut diversos reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.
Comments are closed at this time.