Jun 28 2014

RAP AMB GAMBES I FESTUCS

Published by admin a las 4:44 pm under PEIXOS

Ingredients

1 cua de rap
gambes vermelles
festucs
pebre vermell dolç
cebes
alls
1 pot de crema de llet
oli d’oliva
sal

Preparació
De la cua del rap en fem dos talls lligats amb el tall rodó. Els passem pel pebre vermell i els salem. Ho deixem tota una nit que maceri. En una cassola de terra, hi posem oli i saltem les gambes, les traiem i a continuació rostim el rap. Posem molta ceba tallada a la juliana i alls. Deixem redredar el rap i triturem tot el contingut del suc posant-hi molts festucs com a picada. També hi afegim ara el potet de crema de llet. Quan el rap estigui fred, el fem a trossos com si fos un tall rodó i posem els talls a la cassola, on tenim la salsa triturada i colada. Queda una mica espès.
Quan l’escalfem per servir-lo, podem afegir-hi una mica de llet o aigua perquè no s’enganxi. Per servir-lo emprem la imaginació, ja que tot depèn de la distribució dels talls i de les gambes. També queda molt bé amb uns quants musclos de roca petits. Aquest plat el podem congelar tapant-lo molt bé.

rapgambesfestucs
Comments are closed at this time.