Ene 04 2014

CRISPELLS DE BACALLÀ

Published by admin a las 7:04 pm under PEIXOS

Ingredients

Bacallà remullat
farina
alls
julivert
aigua
oli
sal (poca)

Preparació
Esmicolem el bacallà i el barregem junt amb la farina, l’all i el julivert i, seguidament, amb aigua. Fem una pasta compacta i rectifiquem de sal -si cal-, ja que depèn de com hagi quedat de salat el bacallà un cop remullat
Posem a escalfar una paella amb oli i, quan estigui ben calent, hi anem tirant culleradetes de pasta, procurant que no s’enganxin entre si. Amb una forquilla, anirem aixafant els crispells cada cop que els donem la volta, perquè quedin fins. Els fem ben rossos pels dos costats.
Els servirem amb julivert trinxat pel damunt. Podem servir-los tan calents com freds.

Els secrets de l’Àvia
És molt important que no els servim oliosos, perquè ens embafarien. Per tant, cal posar-los sobre paper absorbent quan estiguin cuits.

crispellsbacalla
Comments are closed at this time.