May 30 2013

CONFITURA DE ROSES

Published by admin a las 3:07 pm under POSTRES

Ingredients

225 g de roses vermelles o rosades
1,5 kg de sucre
3,5 gots d’aigua
3 cullerades de suc de llimona

Preparació

Tallem les roses a primera hora del maí, abans que surti el sol, quan encara conserven la rosada de la nit. Les roses d’aquelles que són grosses i que queden molt descloses, com les del tipus d’abans; no ens serveixen les d’hivernacle, ja que no tenen aroma. Rentem les roses passant-les per un colador a raig d’aixeta. Bullim els pètals amb aigua fins que quedin blancs. Aleshores afegim el sucre a foc baix i sense tapar. Remenem de tant en tant. Quan veiem que va quedant el xarop i sembla que vol fer escuma hi afegim el suc de llimona. Després esperem que arrenqui el bull i apaguem el foc.

Ara deixem que es refredi i ho posem en pots de vidre i els guardem de cap avall. Si veiem que ens queda molt espessa podem afegir una mica d’aigua i fer-li arrencar el bull altre cop. Un cop freda queda bastant espessa

confituraroses
Comments are closed at this time.