May 01 2013

FLORS DE SAÜC

Published by admin a las 9:47 pm under AMANIDES I ENTRANTS, POSTRES

Ingredients

flors de saüc (floració de maig a finals de juny)
sucre o sal
farina blanca
oli
un raig de cervesa i un ou (opcional)

Preparació
Per començar, tallem les flors amb la cua llarga, ja que quan les arrebossem fan de més bon agafar. La recepta més senzilla és fer una pasta amb farina i aigua, lleugerament espessa. Si és per a postres, hi posem sucre i arrebossem les flors. Si són per a aperitiu, posem sal a la preparació de la farina. Amb una paella amb oli molt calent, freguem les flors d’un costat. Amb cura, tallem la cua dins de la mateixa paella, i quan estigui ros d’un costat les girem amb delicadesa i fregim l’altre costat.
Les traiem de la paella i les posem sobre un paper absorbent. Si són per a postres, hi posem sucre. Si són per a aperitiu, sal.

flors_de_sauc
Comments are closed at this time.