Feb 28 2013

CREMA DE SANT JOSEP

Published by admin a las 3:51 pm under .AL CALAIX

Ingredients

8 rovells d’ou
300g de sucre
1 litre més 2dl de llet
40 g de midó
1 canó de canyella
1 pell de llimona

Preparació

Posem al foc 1 litre de llet amb la canyella i la llimona. Quan arrenqui el bull la traiem del foc i la colem. Batem els rovells dels ous amb el sucre i deixem el midó amb els 2 dl de llet freda. Barregem la llet calenta amb els ous, el sucre i el midó i la posem al foc. La posem a coure a foc ben baix, tot remenant-la fins que comenci a espessir-se. Anem amb compte que la crema no arribi a bullir. Per últim, la tornem a colar perquè no quedi cap grumoll, la posem en una plata fonda i li traiem la canyella i la llimona per deixar-la refredar.

Informació: La diferència entre la crema de Sant Josep i la crema Catalana és que l’última es pot cremar per sobre amb un pols de sucre i un pols de canyella.

santjosep
Comments are closed at this time.