Oct 30 2012

TRIPA I MORRO AMB SAMFAINA

Published by admin a las 5:19 pm under CARNS

Ingredients

Tripa i morro
1 pell de llimona
2 fulles de llorer

Per a la samfaina

Tomàquets
Ceba
Albergínia
Pebrot verd
Pebrot vermell
Oli
Sal
Pebre negre
Un pols de sucre
Bitxo (opcional)

Preparació
D’entrada, la tripa i morro la comprem ja bullida, però la tornem a fer bullir amb 1 pell de llimona i 2 fulles de llorer. A continuació, en una paella o cassola fonda hi posem ceba tallada i l’enrossim juntament amb el pebrot verd i el vermell ben tallats; hi afegim l’albergínia a talls petits, i deixem que cogui tot plegat. Passem el tomàquet pel ratllador i l’afegim a la paella. Ho coem tot junt i hi afegim la sal, el pebre i un pols de sucre. Quan el tomàquet estigui a mig coure, hi afegirem la tripa i el morro, i deixem que acabi de coure, fins que quedi ben tou. Per acabar, fer un allioli a part i el servim en una salsera.

Comentari

Aquesta recepta també la podem fer amb capipota

morroitripa
Comments are closed at this time.