Ago 29 2012

PASTÍS DE PASTANAGUES AMB NOUS

Published by admin a las 5:31 pm under POSTRES

Ingredients

200 g de pastanagues bullides i aixafades amb una forquilla
4 ous
100 g de nous picades i esmicolades
200 g de sucre
150 g de farina
1 sobre de llevat
150 g de mantega
sucre en pols per al guarniment

Preparació

Barregem la mantega, una mica fosa, amb el sucre i el rovell d’ou i ho remenem. Tot seguit, hi tirem les nous i la pastanaga. Ho remenem altre cop i hi afegim la farina, a poc a poc. Hi incorporem el llevat. Muntem les clares a punt de neu i les barregem amb la pasta. Untem un motlle amb mantega o oli de gira-sol.
Aboquem la pasta i ho posem al forn a temperatura alta de 200º, però cada 10 o 15 minuts anirem abaixant la temperatura. Ha d’estar al forn entre 30 i 40 minuts aproximadament. Comprovar amb un escuradents o punxó si el pastís és cuit. Si surt neta l’agulla és que ja està, si no, el deixarem al forn una mica més. El guarniment el farem amb sucre en pols.
Hem de procurar que les pastanagues siguin tendres, i si són fetes, els traurem el tronxo del mig.

pastispastanaganous
Comments are closed at this time.