May 01 2010

PLUM CAKE

Published by admin a las 12:28 pm under POSTRES

Ingredients

250 grs. de farina blanca
150 grs. de mantega o margarina
125 grs. de sucre
3 ous
1 sobre de llevat
1 raig de Cointreau o ron
1 raig de llet
panses de corinto
fruita confitada
un pols de sal

Preparació

Encenem el forn per tal que es vagi escalfant. Posem les panses en remull (en aigua tèbia) i a continuació les barregem amb la mantega un xic desfeta, el sucre i el pols de sal. Ho remenem una estona fins que quedi una massa compacta. Afegim els ous d’un en un, després la farina, el llevat, la llet i el raig de licor. Seguidament tapem el pot amb un drap de cuina.

Mentrestant, tallem la fruita confitada. Arribat aquest punt, escorrem les panses, que barregem amb la fruita i les enfarinem. El següent pas és que ho ajuntem amb la massa, però sense remenar massa . Aboquem la massa en un motlle rectangular i l’introduïm al forn. Els primers 10 minuts ho farem a foc viu, i després ho baixem una mica durant 30 – 40 minuts més.

Per saber si està cuit el punxem amb una agulla de fer mitja, si surt neta és que ja està. Cal menjar-lo un cop estigui fred.

plumcake
Comments are closed at this time.