Dic 01 2009

POLLASTRE DE NADAL AL FORN

Published by admin a las 2:34 pm under CARNS

Ingredients

1 Pollastre de pagès sencer (Plomat i net)
Llard
Oli, sal i pebre negra
Conyac
Cebes i alls
1 tros de canyella
Herbes aromàtiques
1 tros de préssec sec
1 got d’aigua
Pinyons, panses, prunes, albercocs

Preparació

Es pot farcir o rostir a trossos.

Farcit típic de Nadal:

1 tros de préssec sec (dona molt bon gust), panses, pinyons enrossits a la paella amb llard, prunes seques remullades, orellanes, panses (no posar tot el farcit dins, només el que càpiga i la resta al voltant del pollastre).

Preparació del pollastre:

Untar el pollastre amb llard, salar i empebrar, el posarem a una rostidora fonda, amb oli i llard. Les herbes, les cebes tallades grosses, la canyella, un got d’aigua, un cap d’alls amb pell i tallats de la punta, i un bon raig de conyac. Tindrem el forn calent i posarem la rostidora tapada segons el pes del pollastre, sol ser 1 hora per Kg.

Comprovar la cocció i una estona abans posar totes les fruites que us agradin i que ja tindreu preparades. Posarem els pinyons passats per la paella i enrossits una mica a l’últim moment doncs així no es cremaran.

pollastre
Comments are closed at this time.