Abr 20 2009

TALL RODÓ DE VEDELLA FARCIT DE ROVELLONS O ASSORTIT DE BOLETS

Published by admin a las 3:58 pm under CARNS

Ingredients

1 Tall rodó de vedella
Rovellons o assortit de bolets
1 raig de vi o de conyac
Herbes aromàtiques (farigola, llorer, sajolida,…)
All i julivert
1 ceba
Tomàquet
1 pastanaga
Sal i oli
Pebre negre

Preparació

Netejarem els bolets i els passarem per la paella amb una mica de sal, all i julivert. Obrirem el tall rodó de cap a cap com si fos un llibret. Salpebrarem i omplirem tot el dintre amb els bolets. Lligarem el tall perquè no fugin els bolets. El salpebrarem per fora. El posarem en una cassola per a rostir, on li afegirem oli, ceba. A mig coure, li afegirem les herbes aromàtiques, un tomàquet petit a trossos, la pastanaga i el raig de conyac.

Farem que cogui a foc lent durant unes dues hores, vigilant que no se’ns enganxi. El suc que ens queda a la cassola un cop cuit el passarem per a la batedora elèctrica i el colarem, tot fent una salsa fina, la qual tirarem per damunt del tall, que prèviament haurem tallat a rotllanes fines un cop fred.

Es pot menjar fred o calent, però calent, per a mi, és millor.
Comments are closed at this time.