Abr 20 2009

SOPA DE CASTANYES

Published by admin a las 3:55 pm under SOPES I BROUS

Ingredients

1 litre de brou
1 ceba grossa de Figueres
½ quilo de castanyes pelades
300 grs. de patates / millor vermelles

Preparació

Les castanyes les hem d’escaldar o fer arrencar el bull, però els hi hem de fer un tall per que així es pelin millor. Un cop pelades i tretes les dues pells les guardarem.

En una paella amb oli fregir la ceba tallada el més petit possible. En una olla posar el brou, les patates, la ceba sofregida i les castanyes ja bullides i pelades. Deixar que les castanyes s’estovin i ja es pot triturar. Tasteu-les de sal i si és dolç podeu afegir una pastilla de brou o sal.

És una sopa molt bona, ja que podeu fer-la al vostre gust, doncs si us agrada espessa podeu podeu posar més patates, i si us agrada clara menys. Serviu-la calenta ja que és un plat per un dia que faci fred.
Trackback URI | Comments RSS

Deja un comentario