Abr 20 2009

PUDING ANGLÈS

Published by admin a las 3:26 pm under POSTRES

Ingredients

1/2 litre de llet
4 cullerades de sucre blanc o roig
1 pell de llimona
5 ous
2 ensaïmades
½ branca de canyella

Preparació

En un pot posar el mig litre de llet, la pela de la llimona i el sucre. Posar-lo al foc i esperar que bulli uns 2 o 3 minuts per que agafi el gust de la llimona i la canyella. Treure el pot del foc i esperar que es refredi una mica. Trencar a trossos no massa petits l´ensaïmada a dins del pot i remanar amb una cullera de fusta. Trencar el ous i batre. Afegir-los al pot i remenar-ho tot junt. Tindrem un motlle que estarà amb el sucre fos com si fos un flam i ho tirarem tot a dintre del motlle (queda molt bé si és allargat tipus plum cake). Posar-lo al forn al bany Maria durant 1 hora o 1 hora i mitja.. Passat aquest temps punxarem amb una agulla o escuradents i mirarem si surt seca. Si és així ja el podem treure. El deixarem refredar i el guarnirem amb nata i cireres confitades al gust de cadascú.
Trackback URI | Comments RSS

Deja un comentario