Abr 20 2009

POLLASTRE DE NADAL AL FORN

Published by admin a las 4:43 pm under CARNS

Ingredients

1 Pollastre de pagès sencer (Plomat i net)
Llard
Oli, sal i pebre negra
Conyac
Cebes i alls
1 tros de canyella
Herbes aromàtiques
1 got de aigua

Preparació

Es pot farcir o rostir a trossos.

Farcit típic de nadal:

1 tros de préssec sec (dona molt bon gust), panses, pinnyons enrossits a la paella amb llard, prunes seques remullades, orellanes, panses (no posar tot el farcit dins, numes el que càpiga i la resta al voltant del pollastre).

Preparacio del pollastre:

Untar el pollastre amb llard, salar i empebra, el posarem a una rustidora fonda, amb oli i llard. Les herbes, les cebes tallades grosses, la canyella, un got d’aigua, un cap d’alls amb pell i tallats de la punta, i un bon raig de conyac. Tindrem el forn calent i posarem la rostidora tapada durant: segons el pes del pollastre, sol ser 1 hora per Kg.

Comprovar la cocció i una estona abans posar totes les fruites que us agradin i que ja tindreu preparades. Posarem els pinyons passats per la paella i enrossits una mica a l’últim moment doncs aixis no sens cremaran.
Comments are closed at this time.