Abr 20 2009

PASTÍS DE SANT VALENTÍ

Published by admin a las 4:09 pm under POSTRES

Ingredients

1 iogurt
5 o 6 ous
175 gr. de sucre o 2 mesures del iogurt
2oo gr. de farina o 3 mesures del iogurt
1 sobre de llevat
ratlladura de llimona
melmelada de maduixa per a la decoració del cor

Preparació

Batre els rovells amb el sucre i el iogurt, i la ratlladura de llimona. Tirar la farina i després el llevat sense deixar de remenar. Tapar el pot amb un drap de cuina i tot seguit encendre el forn a 200º. Muntar las clares a punt de neu, que incorporarem a la massa i a continuació posar tot remenat amb un motlle que untarem amb una mica d’oli de girasol i un polsim de farina.

Posar al forn durant 10 ó 15 minuts i abaixar la temperatura a 180º. Al cap d’uns minuts, tornar a abaixar la potència del forn a 150º. Punxar amb una agulla per saber si és cuit; si és axí, treure del foc i deixar refredar. Després el tallarem amb forma de cor, i el decorarem al gust de cadascú.

La mermelada l’heu de triturar amb el mini pimer, doncs queda més fina per la decoració. Es pot deixar el cor llis o posar lletres com per exemple: Sant Valentí, t’estimo , es per a tu, o deixar-lo llis.
Trackback URI | Comments RSS

Deja un comentario