Abr 20 2009

PASTÍS DE PASTANAGUES

Published by admin a las 3:52 pm under AMANIDES I ENTRANTS

Ingredients

2OO gr.s de pastanagues bullides i axafades amb una forquilla
4 ous
100 grs. de nous picades i desmenuçades
200 grs. de sucre
150 grs. de farina
1 sobre de llevat
150 grs. de mantega
sucre glacé per al guarniment

Preparació

Barregem la mantega, una mica fosa, amb el sucre i el rovell d’ou i ho remenem. Tot seguit, hi tirem les nous i la pastanaga. Ho remenem altre cop i hi afegim la farina, a poc a poc. Hi incorporem el llevat. Muntem les clares a punt de neu i les barregem amb la pasta. Untem un motlle amb mantega o oli de girasol.

Aboquem la pasta i ho posem al forn a temperatura alta de 200º, però cada 10 ó 15 minuts anirem abaixant la temperatura. Ha d’estar al forn entre 30 i 40 minuts aproximadament. Comprovar amb un escuradents o punxó si el pastís és cuit. Si surt neta l’agulla és que ja està, si no, el deixarem al forn una mica més. El guarniment el farem amb sucre glaç.

Hem de procurar que les pastanagues siguin tendres, i si són fetes, els treurem el tronxo del mig.
Trackback URI | Comments RSS

Deja un comentario