Abr 20 2009

CREMA DE SANT JOSEP

Published by admin a las 3:31 pm under POSTRES

Ingredients

8 rovells d’ou
300 gr de sucre
1 litre més 2 dl. de llet
40 gr. de midó
1 canó de canyella
1 pell de llimona

Preparació

Poseu al foc 1 l. de llet amb la canyella i la llimona. Traieu-la del foc quan arrenqui a bullir i coleu-la. Bateu els rovells dels ous amb el sucre; deixateu el midó amb els 2 dl. de llet freda. Barregeu la llet calenta amb els ous, el sucre i el midó i poseu-la al foc. Feu-la coure a foc ben baix, tot remenant-la fins que comenci a espessir-se. Heu d’anar en compte que la crema no arribi a bullir. Poseu-la en una plata fonda, traieu-ne la canyella i la llimona i deixeu-la refredar.

Aquesta es la de Sant Josep, la Catalana és molt semblant, la podeu trobar al llibre de la CUINA DE L´AVIA REMEI, pàgina 144.
Trackback URI | Comments RSS

Deja un comentario