Abr 20 2009

CALAMARS FARCITS

Published by admin a las 4:28 pm under PEIXOS

Ingredients

Calamars mitjans sencers
Carn picada de vedella
Carn picada de porc
Alls i julivert
Conyac o vi blanc sec
Xocolata negra
Tomàquet, ceba
Ametlles torrades, galeta maria
Ous
Oli
Pebre negra
Sal

Preparació

Netegem els calamars i els deixem la bossa sencera. Les potes i les ales es poden tallar petites o trinxar-les Agafar la carn de vedella i la carn de porc, i una paella amb oli. Les passem i salpebrem. Si emprem la carn d´una butifarra, aleshores, no cal afegir pebre ni sal, doncs ja acostumen a portar-ne. Bullir un o dos ous i barrejar-los, ben esmicolats, amb la carn un cop passada per la paella. També afegir all i julivert.

Amb aquesta barreja, farcirem les bosses de calamars, tancant-les amb un escuradents. El farcit que sobri, es guarda per afegir-lo després. Agafar una cassola de terra, posar oli i enrossir una ceba . Afegir un tomàquet itirar un pols de sal i un pols de sucre. Abaixar el foc, tirar els calamars a la cassola i quan tot sigui calent, tirar un raig de conyac o vi blanc sec.

Posar la resta del farcit, una mica d’aigua que just els cobreixi. Preparar una picada amb alls i julivert, 1 ó 2 galetes maries i un troç de xocolata negra. Abocar la picada a la cassola. Si ho creieu convenient, tireu una mica més d’aigua. Fer aquesta cassola d’un dia per l’altre; és millor. Tenir la cassola sempre tapada. Per escalfar tireu una mica d’aigua perquè no s’enganxin. Es poden escalfar al microones o al forn.
Trackback URI | Comments RSS

Deja un comentario