Abr 20 2009

ÀNEC AMB TARONJA

Published by admin a las 4:02 pm under CARNS

Ingredients

1 ànec
3 taronges
llard i oli
1 got de vi blanc
1 got de brou
1 got i mig d’aigua
2 pastanagues
Alls i cebes
conyac
sal
pebre

Preparació

Farem un brou amb el coll i el pedrer de l’ànec. Salpebrerem l’ànec; pelarem una taronja, i a trossos la posarem dins la panxa de l’ànec. En una cassola hi posarem llard i una mica d’oli, els alls, les cebes i les pastanagues pelades i tallades a trossos grossos.

Posarem l’ànec a la cassola i deixarem que s’enrosseixi una mica. Li afegirem el brou que hem fet abans, el got de vi blanc i el suc d’una taronja. Taparem la cassola i deixarem que cogui aproximadament una hora.

Destaparem i li traurem la taronja de la panxa. La verdura la triturarem juntament amb el suc, i després ho colarem; si veiem que hi ha molt greix de l’ànec, amb compte el retirarem. Ho tornarem a la cassola amb l’ànec i ho ficarem una estona al forn juntament amb unes rotllanes de taronja. L’estona de més al forn depen de la tendror de l’ànec; cal comprovar si ja està tou.

La presentació es pot fer en una plata allargada voltada de les rotllanes de taronja.
Trackback URI | Comments RSS

Deja un comentario